De Jongh Schilders
De Jongh Schilders op Twitter

Voor bedrijven

Schildersbedrijf De Jongh werkt voor Volvo Nederland, Albert Heijn, Look-O-Look en vele andere bedrijven. Waarom? Omdat we het goed, goed gepland en binnen de afgesproken tijd doen. Omdat het bij Schildersbedrijf De Jongh altijd schilderweer is en…. omdat wij de capaciteit hebben om grotere projecten goed te schilderen.

Goed en goed gepland

Uw bedrijfspand of productieomgeving is vaak 24 x 7 in bedrijf. En toch is er zo af en toe wat onderhoud nodig. Wat moet dat moet, maar de productie moet ook gewoon door. Daar hebben we bij Schildersbedrijf De Jongh een ruime ervaring mee. Kantoren, showrooms, productiehallen en winkels worden door Schildersbedrijf De Jongh binnen de planning perfect geschilderd.

Daarnaast zorgt De Jongh voor zo weinig mogelijk hinder en worden alle veiligheidsmaatregelen genomen om medewerkers en klanten te beschermen tegen vers geschilderde onderdelen.

Voor ons is elk weer, schilderweer

Schildersbedrijf De Jongh schildert bij regen, bij sneeuw, tijdens hagel en als andere collega’s stoppen. Dat komt omdat De Jongh uw winkelpand, gevel of kantoor compleet inpakt. Vooral bij projecten die qua omvang een ruim aantal schilderdagen tellen, is het gebruik van doorschilderschermen verantwoord. Het klimaat achter deze doorwerkschermen is voldoende om goed schilderwerk te kunnen afleveren. Hierdoor halen we de planning en kunnen we ook in december of maart de klus klaren.

De juiste capaciteit

Schilderwerk voor bedrijven is vaak omvangrijk en wordt strak gepland. Daarnaast zijn de te schilderen objecten vaak hoog. Schildersbedrijf De Jongh is op al die zaken goed ingespeeld. We hebben de mensen, het vakmanschap en de benodigde hulpmiddelen. Steigers, ladders en doorwerkschermen geven ons die flexibiliteit, nodig om vakkundig en snel te schilderen. Of het nu een bedrijfshal, kantoor of winkelpand is.